Nieuws

MTB-clinic zondag 7 april 2019

Samen met professioneel mountainbiker Jeroen van Eck organiseren de Hessenhal en haar hoofdsponsor Garvo – voer naar mijn hart op zondag 7 april 2019 een mountainbike-clinic. In een twee uur durende clinic leert Jeroen de deelnemers op en rondom het terrein van de Hessenhal alles over het controleren van de fiets, de techniek van het fietsen en de fijne kneepjes van zijn vak.
Er zijn twee clinics: van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Per clinic is er plaats voor maximaal 15 personen.
Ook interesse? Stuurt u dan een mail naar info@hessenhal.nl en u ontvangt nadere informatie.

Nieuwe vloer

Begin 2019 is zowel in het sportcafé als in de algemene ruimtes een prachtige nieuwe PVC-vloer gelegd over de sterk verouderde tegelvloer. Een actie die geheel bekostigd kon worden uit de opbrengsten van onze sponsoren en supporters van het afgelopen jaar. Een geweldig resultaat waar we trots op zijn.
Bij voldoende sponsorinkomsten in 2019 staat de renovatie van de douches en kleedkamers hoog op ons verlanglijstje. Naar verwachting kunnen we dat voor de zomer van 2019 al realiseren!

Bestuurswissel

Gisteren hebben wij tijdens de Bestuursvergadering ons nieuwe Bestuurslid Melanie Bremer mogen verwelkomen. Na het vertrek van Patricia Jansen komt Melanie – een actief lid van Focusvolleybal – het Bestuur versterken.
En daar zijn wij uiteraard bijzonder blij mee!

Garvo hoofdsponsor Hessenhal

De sponsoractie voor de Hessenhal heeft binnen een half jaar al een prachtig resultaat opgeleverd. Maar liefst 20 sponsoren en ruim 60 supporters meldden zich inmiddels aan. Als hoofdsponsor hebben wij Garvo uit Drempt mogen verwelkomen en als stersponsoren Coffee Fresh, Heebing Vastgoed en ACE Pharmaceuticals.
De sponsorcommissie en het bestuur bedanken alle sponsoren en supporters voor hun enorme steun. Staat u ook achter het initiatief om de Hessenhal te ondersteunen? Word dan sponsor vanaf € 150,- per jaar of supporter voor € 50,- per jaar. Dit kan door een mail te sturen naar: sponsorvande@hessenhal.nl.