Faciliteiten

In de Hessenhal verwelkomen wij vele huurders. Dat zijn niet alleen (sport)verenigingen, maar bijvoorbeeld ook kinderen van de basisscholen uit Drempt, Hummelo en Keppel voor hun wekelijkse gymlessen en de Stichting Welzijn DHK.
U kunt er ook wekelijks terecht voor bijvoorbeeld zaalvoetbal, skigymnastiek en valpreventie. Volleybalvereniging Focus en turnvereniging De Sperwer zijn zelfs meerdere dagen van de week present in de hal.
Ten slotte wordt de hal ook gebruikt voor evenementen. Zo kunt u een aantal keren per jaar in de Hessenhal terecht voor bijvoorbeeld een gezellige vlooienmarkt.

Sporthal de Hessenhal heeft een vloeroppervlakte van 44 meter x 30 meter = 1.320 m2 en kan worden gescheiden in 2/3 en 1/3 hal. Samen met het gezellige sportcafé De Heerlykheyd van waaruit u zicht heeft op de sporthal, is de Hessenhal een prima plek voor allerhande (sportieve) evenementen.

De sporthal heeft een elektronisch scorebord en een elektrisch bedienbare scheidingswand. Supporters hebben de ruimte op de zittribunes die via een trap bereikbaar ziojn.
We beschikken over vier complete kleedkamers die elk voorzien zijn van een toilet, grote inloopdouche met zes sproeiers, wastafel en spiegel.
Daarnaast is er een invalidentoilet, fysioruimte en een AED. Snel WiFi is voor iedere bezoeker gratis beschikbaar.
Tot slot is er direct voor de hal een ruime parkeerplaats met verlichting.